CONDICIONS GENERALS DE VENDA

Les presents condicions té per objecte regular la compra productes facilitats per Tiques Vins S.L a l’Usuari a través de la seva pàgina web. Els productes i continguts seran els que es trobin a disposició de l’Usuari en la següent pàgina web titularitat de Tiques Vins S.L : https://www.tiques.cat/

Per a qualsevol reclamació podrà dirigir-se a:

Tiques Vins S.L
B66435413
Adreça: Masia Cal Tiques, Barri de Cal Rubió
Santa Margarida i els Monjos, 08730
Barcelona
joanrubio@tiques.cat

PREU I IMPOSTOS APLICATS

Els preus aplicables són els que figuren a la web en el moment en què el client realitza la seva comanda.

El preu dels productes que apareixen a la web inclouen l’Impost de Valor Afegit (IVA) corresponent segons el producte.

ENVIAMENT

Tiques Vins S.L realitzarà el lliurament mitjançant un servei de missatgeria en un termini màxim de 7 dies naturals a la Península i Balears a partir de l’acceptació del pagament pel banc corresponent. Les comandes que tinguin per destinació Canàries, Ceuta i Melilla rebran la comanda en un termini màxim de quinze dies, tots ells a comptar de l’acceptació del pagament pel banc. La mercaderia paquet serà lliurada en el domicili indicat pel client.

Tiques Vins S.L garanteix l’enviament en els terminis i zones anteriorment indicades de tots els productes que tenim en estoc per totes les comandes que siguin rebuts en les nostres oficines abans de les 17h., un cop és autoritzat el pagament. Les comandes rebudes en dissabte, diumenge o festius es consideraran rebuts en primer dia laborable posterior a aquest.

El cost d’enviament de les comandes es calcularà serà de 15 € per compres inferior a 60 € i gratuït quan es superi aquest import, quedant desglossat per a l’acceptació prèvia del client. Per enviament a zones fora de la Península s’haurà de contactar per a informar dels costs d’enviament.

CANCEL·LACIONS

Les cancel·lacions seran acceptades en comandes que no hagin estat enviats al domicili indicat pel client. Si la mercaderia ha estat enviada serà considerat devolució i s’haurà de revisar cada cas.